Generalna čiščenja

Tudi pri generalnih čiščenjih je potrebno upoštevati najboljše načine čiščenja, saj je področje generalnih čiščenj zelo obsežno in zahtevno delo, zato uporabljamo najsodobnejšo opremo in čistilna sredstva, ker le tako lahko zagotovimo kvaliteto, ki je naš zaščitni znak.

Izvajamo vse vrste generalnih čiščenj kot so:

Čiščenje objektov po zaključenih gradbenih delih
Izvajamo vse vrste čiščenj po zaključnih gradbenih delih. Če belite, obnavljate, gradite, adaptirate – vam očistimo prostore pred vselitvijo, tehničnim prevzemom oziroma obratovanjem. Ta čiščenja običajno zajemajo:

  • čiščenje steklenih površin
  • čiščenje sanitarij in sanitarne keramike
  • čiščenje vseh vrst talnih površin
  • čiščenje vrat in podbojev
  • čiščenje grelnih teles
  • čiščenje luči in stikal

V primeru, da so prostori že opremljeni, pa vam očistimo tudi pohištvo.

Čiščenje trdih talnih oblog
Čistimo vse vrste trdih talnih oblog kot so: PVC, linolej, vinfleks, vinil, guma ter razne industrijske vlite talne površine. Tlake strojno pomijemo, izperemo s čisto vodo in jih premažemo z ustreznim zaščitnim premazom. Po želji vam jih tudi spoliramo do visokega sijaja.

Čiščenje kamnitih oblog
Med kamnite talne obloge uvrščamo marmorna in granitna tla, terazzo, glaziran in neglaziran tlakovec ter vse vrste keramičnih oblog in umetnih kamnov. Obloge strojno pomijemo,in po potrebi impregniramo z silikonskim ali nano impregnatorjem – polnilcem por (zaščita proti mastnim madežem in smogu). Granitna tla zaradi svoje strukture ne potrebujejo zaščitne impregnacije, zato jih le strojno očistimo in na željo naročnika spoliramo. Enak postopek dela kot pri granitih je primeren pri čiščenju vseh keramičnih oblog, le da keramike ne poliramo. Ostale trde površine pa je potrebno še zaščititi z zaščitnimi premazi.

Čiščenje vseh vrst tekstilnih talnih oblog
Tekstilne talne obloge kot so tapisoni, itisoni in ostale vrste tekstilnih talnih oblog, očistimo na objektu samem. Obloge našamponiramo s posebnim strojem, ki ima kompresor za proizvodnjo suhe pene, nato jih globinsko očistimo z ekstrakcijskim sesalcem. S tem čiščenjem dosegamo vrhunske rezultate ter uničevanje pršic, hkrati pa s čiščenjem omejimo nastanek novih. Tepihe lahko očistimo na vašem naslovu, ali jih odpeljemo v našo čistilnico, kjer jih očistimo, osušimo, presesamo, skrtačimo ter vam jih vrnemo.
Specializirani smo za čiščenje igličastih talnih oblog kot so Flotex, saj so za te obloge potrebni posebni postopki čiščenja s katerimi dosegamo vrhunske rezultate.

Čiščenje oblazinjenega pohištva
Po ekstrakcijski metodi vam sedežne garniture, jogi vzmetnice, ter pohištvo prevlečeno s tekstilnimi materiali globinsko očistimo s čistilnim sredstvom, ki odstrani in zavira ponoven nastanek pršic

Čiščenje steklenih površin
Čistimo vse vrste steklenih površin, pri tem pa očistimo tudi okvirje ter okenske police.

Čiščenje vseh vrst stenskih oblog
Očistimo vam vse vrste stenskih oblog različnih materialov. Obloge pomijemo in po potrebi premažemo z zaščitnimi premazi.

Čiščenje stropov
Čistimo stropne obloge vseh materialov , in vam na vašo željo očistimo tudi stropne luči in plafoniere.

Pranje zaves
Operemo vam vse vrste zaves, katere pridemo sneti in jih čiste montiramo nazaj.

Poskrbite za kvaliteto bivanja. Pokličite nas.

Izberite čiščenje, ki vam ustreza. Za vse ostalo poskrbimo mi.