Ponudba

Izvajamo dnevna, generalna in čiščenja po zaključnih delih v poslovnih ter proizvodnih prostorih, lekarnah in prostorih, ki zaradi svoje specifičnosti sodijo v najvišjo stopnjo zahtevnosti čiščenja, novogradnjah, razstavnih in prodajnih salonih – tako doma kot v tujini.

Sovražim čiščenje! Kolikokrat ste že izrekli ta stavek? Čiščenje je za marsikoga nadležno, prenaporno in vzame veliko časa. Pri čiščenju je potrebno biti natančen, potrpežljiv in s smislom za urejenost. Če človek nima teh vrlin in lastnosti, je bolje da to delo prepusti ljudem ki imajo izkušnje na področju čiščenja in ki bodo to delo namesto vas opravili z veseljem in z vso svojo profesionalnostjo.

Tukaj smo ravno zato – da vam pomagamo očistiti vaše poslovne prostore.  In zdaj ste le še klik oddaljeni od popolne čistoče vašega poslovnega prostora.

Pošljite povpraševanje za čiščenje ali pa nas za dogovor pokličite na telefonsko številko 041 663 975.

DNEVNO ČIŠČENJE

Oblike dnevnega čiščenja so zelo različne zaradi raznolike dejavnosti naših poslovnih partnerjev ( pisarniški, proizvodni prostori, lekarne in laboratoriji, razstavni in prodajni saloni, ipd.), zato za vsakega partnerja izdelamo individualen plan dela, shemo čistilnih pripomočkov, itd.

GENERALNA ČIŠČENJA

Tudi pri generalnih čiščenjih je potrebno upoštevati najboljše načine čiščenja, saj je področje generalnih čiščenj zelo obsežno in zahtevno delo, zato uporabljamo najsodobnejšo opremo in čistilna sredstva, ker le tako lahko zagotovimo kvaliteto, ki je naš zaščitni znak.

INŽINIRING

Exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat. Exerci tation ullamcorper suscipit lobortis nisl ut aliquip ex ea commodo consequat.