O podjetju

Z našim čistilnim servisom do popolne čistoče

Smo podjetje za čiščenje, trženje in svetovanje. Naše storitve obsegajo vse vrste čiščenj za podjetja, ob tem pa vam nudimo strokovno svetovanje na področju čiščenja.

Čistilni servis Mister A vam ponuja pomoč. Z dolgoletnimi izkušnjami in strokovnim znanjem vam lahko pomagamo, ter vam tako prihranimo obilo časa, ki ga boste lahko porabili bolj kakovostno. Dolgoletni koristniki naših uslug so največja garancija, da delamo profesionalno, hitro in učinkovito. Dovolite, da s svojimi izkušnjami in delovnim znanjem ter natančnostjo naših čistilcev in čistilk prepričamo tudi vas in, če nam bo uspelo, si to štejemo v ponos in zadovoljstvo, zato vljudno vabljeni k sodelovanju in obojestranskemu zadovoljstvu.

Pokličite nas na 041 663 975 ali pa nam pošljite povpraševanje in dogovorili se bomo za najboljšo rešitev.

Zaupali so nam že mnogi, zakaj nam ne bi tudi vi. Kontaktirajte nas in si zagotovite najboljši čistilni servis.

Zgodovina

Z dejavnostjo našega podjetja smo pričeli leta 1989 kot s.p., ker pa smo obseg dejavnosti razširili tudi na trženje in svetovanje, smo leta 1991 ustanovili podjetje Mister A d.o.o. pod matično številko 55004236, srg 199601904.

Dovolite, da se vam predstavimo.

Smo podjetje za čiščenje, trženje in svetovanje. Z delom in izkušnjami smo v letih prakse in v iskanju novih bolj kvalitetnih in bolj ekonomičnih možnosti za realizacijo našega dela, v skupnem zadovoljstvu s stranko ugotovili, da je neizogibno potrebno slediti novim smernicam v razvoju naše panožne dejavnosti. S tem namenom smo se leta 1991 odločili za šolanje v »Training centru« na Dunaju, ki ga vodijo strokovnjaki švicarskega podjetja Taski, ki je vodilno na tem področju v Evropi. S tem šolanjem smo pridobili mednarodni certifikat za čiščenje zdravstvenih ustanov in bolnišnic, čiščenje in varstvo okolja, čiščenje zgradb ter planiranje, načrtovanje in inštrukcije izvajanja del. Na podlagi pridobljenega znanja smo izšolali vse naše delavce, kateri dnevno čistijo veliko objektov.

Prva dejavnost našega podjetja pa je seveda čiščenje. Izvajamo dnevna čiščenja, generalna čiščenja in čiščenja po zaključnih delih v poslovnih, proizvodnih prostorih, lekarnah in prostorih, ki zaradi svoje specifičnosti sodijo v najvišjo stopnjo zahtevnosti čiščenja, novogradnjah, razstavnih in prodajnih salonih – tako doma kot v tujini.

Za opravljanje del imamo vso potrebno najsodobnejšo tehnologijo in ostale pripomočke, s katerimi lahko zagotavljamo visoko kvaliteto izvedbe del.

ProPlus
Asseco
Spem
Kulturno društvo B-51
Caravan center
Maraton
Medis
Mediapolis